Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Γραφτείτε στο Newsletter

 

Παράδοση Προϊόντων

Η παράδοση των προϊόντων μας γίνεται σε διάστημα 2-4 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα γίνει επιβεβαίωση της πληρωμή σας με έναν από τους προσφερόμενους τρόπους, όταν τα προϊόντα αυτά δεν περιλαμβάνουν κάποιου είδους προσωποποίηση.

Σε περίπτωση που το προϊόν χρειάζεται εκτύπωση, χάραξη, κέντημα ή προσωποποίηση με σμάλτο τότε η παράδοση θα πρέπει να αναμένεται σε διάστημα μίας εβδομάδας από την παραλαβή και συμφωνία της μακέτας. 

Σε περίπτωση που το προϊόν διατίθεται κατόπιν παραγγελίας τότε η εκτιμώμενη παράδοση είναι περίπου 5 εργάσιμες ημέρες. 

Όλες οι εκτιμήσεις για τους χρόνους παράδοσης υπολογίζονται με βάση την ομαλή λειτουργία, εξαιρουμένων απεργιακών κινητοποιήσεων και φυσικών καταστροφών.

Έξοδα Αποστολής

Η αποστολή των δώρων μας γίνεται μέσω courier και συγκεκριμένα μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, η οποία παραδίδει σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ ανά δέμα και περιλαμβάνει παράδοση στον χώρο σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε το δώρο σας με αντικαταβολή θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 3 ευρώ ανά παραγγελία. Εάν επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο αποστολής του δώρου σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας.

 

Δωρεάν Έξοδα Μεταφοράς

Για αγορές αξίας 60 ευρώ και άνω σας κάνουμε δώρο τα έξοδα μεταφοράς σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και μαζί ένα δώρο έκπληξη!

 

Συσκευασία

Τα δώρα μας αποστέλλονται επαρκώς συσκευασμένα, σε χάρτινα κιβώτια και με ειδική σήμανση ώστε να φτάνουν στα χέρια σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επιπλέον επιλογές συσκευασίας σας προσφέρονται κατά την διαδικασία της παραγγελίας, όπου και μπορείτε να επιλέξετε το δώρο σας να αποσταλλεί σε ειδική συσκευασία δώρου με κάποια επιπλέον χρέωση.