Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Γραφτείτε στο Newsletter

Όροι και Προυποθέσεις Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώσήλθατε στην ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα doroidees.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας «Pronet Hellas», που εδρεύει στη Παπακυριαζή 44, Λάρισα, στην Ελλάδα. Προτού επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Pronet Hellas που βρίσκεται στην διεύθυνση doroidees.gr. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα doroidees.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

 

Η εταιρία Pronet Hellas διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η εταιρία Pronet Hellas αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματοςΠαρεχόμενες Πληροφορίες

Η Pronet Hellas δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της doroidees.gr τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η περιγραφή των προϊόντων να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερη ως προς το περιεχόμενο των προϊόντων προς πώληση μέσω του δικτυακού μας τόπου. Είναι δυνατόν όμως να προκύψουν διαφορές σε κάποια από τα περιγραφόμενα προϊόντα ώς προς τα χρώματα, αξεσουάρ ή υλικά, είτε λόγω τυπογραφικού λάθους είτε λόγω πλημμελούς πληροφόρησης από τον κατασκευαστή. Στην περίπτωση αυτή θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας προμηθεύσουμε με προϊόν εφάμιλλης ποιότητας και αξίας με αυτό που έχετε παραγγείλει και ήδη πληρώσει.
 

Περιορισμός ευθύνης

Η Pronet Hellas δεν αναλαμβάνει ευθύνη έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της Επιστροφής ή Αλλαγής Προϊόντων). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων της σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα doroidees.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επίσης, το ηλεκτρονικό κατάστημα doroidees.gr  παρέχει το περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, φωτογραφίες), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου doroidees.gr "ως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το e-shop doroidees.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Οποιαδήποτε διαφορά, διαφωνία ή αξίωση προκύψει από τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος αυτού ή τις συναπτόμενες συμβάσεις αγοράς-πώλησης προϊόντων, θα διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και αρμόδια για την επίλυσή τους θα είναι μόνο τα Δικαστήρια Λάρισας. 

 

Αγορά Προϊόντων

Η Pronet Hellas κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση ή αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία σχετικά με το προϊόν που σας ενδιαφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του.

 

Επιστροφή & Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείαs Pronet Hellas πουλήθηκαν

  1. λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή)
  2. προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας
  3. κατεστραμμένα κατά την μεταφορά.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, ο πελάτης μπορεί εφόσον το θελήσει να επιστρέψει το προϊόν εντός 7 ημερών από την ημέρα της παράδοσης του. Ως ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής του. Σε περίπτωση που το χρονικό διάστημα των 7 ημερών δεν τηρηθεί τότε η εταιρεία δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή/και αντικατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΤΔΑ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αποστολέα εκτός και εάν αποδειχθεί υπαιτιότητα της εταιρίας οπότε και το κόστος το αναλαμβάνει η εταιρία. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Σε κάθε περίπτωση και πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με το e-shop doroidees.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

 

Προϊόντα Με Εκτύπωση, Χάραξη ή Άλλη Προσωποποίηση

Ειδικότερα οφείλουμε να σας ενημερώσουμε οτι σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχθούμε επιστροφή προϊόντος που έχει δεχτεί προσωποποίηση (χάραξη, κέντημα, στάμπα) καθώς είναι προϊόν που έχει τροποποιηθεί ειδικά για εσάς και δεν δύναται πλέον να πωληθεί. Συνιστούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αγορές σας και να συμβουλεύεστε τους οδηγούς χρωμάτων και μεγεθών για τα t-shirt & λοιπά ρούχα καθώς και τις διαστάσεις για τα υπόλοιπα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιοδήποτε προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να ακυρώσετε ή να μετατρέψετε την ποσότητα που είχατε επιλέξει.

  2. Αφού έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, ειδοποιώντας μας με email στην διεύθυνση sales@doroidees.gr  στο οποίο θα έχετε συμπληρώσει τα πλήρη στοιχεία σας.

Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει ήδη αποσταλλεί θα πρέπει να γνωρίζετε οτι θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας της παραγγελίας σας καθώς και με τα έξοδα επιστροφής της σε εμάς.