Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Γραφτείτε στο Newsletter

 

Η εταιρία Pronet Hellas και η Doroidees

Η εταιρία μας προέρχεται από μια μακριά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του δώρου με θητεία πέραν των 20 ετών και κατ' επέκταση του διαφημιστικού δώρου, όπου και λειτουργούμε online τα τελευταία 6 χρόνια.

Η ιδέα υπήρχε στο μυαλό μας εδώ και αρκετό καιρό ενώ πρόσφατα υλοποιήθηκε με την μορφή του site doroidees.gr όπου και φιλοδοξούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά: να επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα δώρα από τις αγορές όλης της υφηλίου και να σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών κάθε φορά που μας προτιμάτε.

 

Ο Στόχος μας

Το νέο μας site doroidees.gr  είναι απλό στην χρήση και πάντοτε διαθέσιμο, 24 ώρες το 24ώρο και 7 ημέρες την εβδομάδα. Δημιουργήθηκε με στόχο να σας προσφέρει αξιόλογες επιλογές δώρων αλλά πέρα από αυτό να ικανοποιήσει την επιθυμία σας να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο πραγματικά ξεχωριστό, με την δική του ταυτότητα και την δική σας υπογραφή. Ένα δώρο ουσιαστικά μοναδικό!

 

Τι Μπορούμε να Κάνουμε για Εσάς

Οι ιδέες μας είναι ανεξάντλητες και αυτό θα το δείτε στην πράξη! Οι πελάτες μας, μικροί και μεγάλοι, απολαμβάνουν την ίδια φιλική εξυπηρέτηση και την ίδια ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Γι' αυτό, αν δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε αφού περιηγηθείτε στον κατάλογο των δώρων μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση σε κάθε είδους ανάγκη και σε κάθε είδους περίσταση.

 

Η Ομάδα Μας

Μια εταιρία είναι τόσο καλή όσο και το ανθρώπινο δυναμικό που την στελεχώνει γι' αυτό κι εμείς δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των υπαλλήλων και συνεργατών μας και φροντίσαμε να την εμπλουτίσουμε με καινούρια στελέχη και αξιόπιστες συνεργασίες. Από τους γραφίστες μέχρι την παραγωγή και συσκευασία, είμαστε όλοι εδώ για να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε.