Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Γραφτείτε στο Newsletter

 

Ασφάλεια Πληρωμών & Προστασία Δεδομένων

Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας καθώς η ιστοσελίδα μας προστατεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας SSL (Secure Socket Layer) με encryption 128/256 bit. Η σύνδεση SSL πιστοποιεί την αυθεντικότητα ενός site και εξασφαλίζει την κρυπτογράφηση όλων των πληροφοριών που ανταλλάσσονται προστατεύοντας τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε παρεμβολή.

 

Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

 

1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης, μέσω email στο sales@doroidees.gr ή μέσω fax στο 2410 555799 όπου θα αναγράφεται και ο αριθμός της παραγγελίας σας.

  • Eurobank logoGR67 0260 0390 0001 9010 2413 464 (IBAN)
  • Pireaus logo            GR11 0172 6060 0056 0603 9076 733 (IBAN)

 

2. Με αντικαταβολή

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier κατά την παράδοση στο χώρο σας. Η επιβάρυνση για την αντικαταβολή είναι 3 ευρώ (συμπερ. Φ.Π.Α.) και είναι πλέον των μεταφορικών.

 

3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα (και με δυνατότητα άτοκων δόσεων)

Κάντε τις αγορές σας στο κατάστημα μας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα Visa ή Mastercard και επωφεληθήτε από τις άτοκες δόσεις που σας προσφέρουμε μέσω της πλατφόρμας συναλλαγών της τράπεζας Eurobank.

Έχοντας ως κύριο μέλημα μας την μέγιστη ευελιξία, έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε άτοκες δόσεις ξεκινώντας από το ποσό των 60 ευρώ (3 άτοκες) και φθάνοντας μέχρι και τις 12 άτοκες δόσεις για μεγαλύτερα ποσά! 

 

4. Πληρωμή μέσω Paypal

Το PayPal είναι μία διεθνής πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών και μεταφοράς χρημάτων και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε και να αποκτήσετε έναν σε λίγα λεπτά.